fbpx

Dit zijn wij

Ons verhaal

Wij hebben onze droom waargemaakt, samen een zaak openen en samenwerken. Vele koppels hebben het ons voorgedaan en vele vinden het raar en zouden het nooit willen doen. Voor ons is dit geweldig fijn. Ook, omdat ons hondje “Pierke” zo altijd bij ons kan zijn.

We runnen momenteel een barbershop met bar en een B&B met ontbijt,  B&Barber genaamd. We kiezen de openingsuren van onze zaak zelf, alsook onze vrije dagen. Ook hebben wij tof personeel in dienst. Dit leven hebben wij gekozen en hebben wij hard voor gewerkt. Ja natuurlijk, het is hard werken als zelfstandige, maar de vrijheid die we voelen is het allemaal waard.

Deze barbiers opleiding

hebben wij opgestart enerzijds omdat wij graag ondernemen en niet kunnen stilzitten en anderzijds omdat wij al vele sollicitanten over de vloer hebben gehad waarvan wij niet zo tevreden waren. Wij vonden hun opleidingen ondermaats om bij ons te komen werken. We dachten toen ”wij kunnen dat beter” en dat willen wij ook bewijzen met onze online opleiding.

Onze Missie & Visie

Graag willen wij onze kennis als barbier doorgeven. Door de jaren heen hebben we al een hoop ervaring opgedaan, we zijn steeds onszelf gebleven en dat werkt. Alles wat wij doen, het pad dat we kiezen is telkens een keuze vanuit ons hart geweest en daarbij een snuifje verstand. Met heel veel humor en plezier hebben wij serieus carrière gemaakt. Deze aanpak van werken, ondernemen, keuzes maken en durven, willen wij graag delen met de rest van de wereld.

Bij OBO willen wij klanten en collega’s aantrekken die onze gedachte delen. 

Deze barbiers opleiding

    is een plezierige en serieuze manier om mensen om te scholen naar een volwaardige barbier. Een barbier die wij graag zouden willen in dienst nemen in onze eigen barbershop. Nog veel meer willen we mensen leren om te werken op hun eigen manier en zo klanten aan te trekken die bij hun passen. Het is altijd aangenamer te werken met collega’s en klanten waarbij het klikt. 

”Mijn naam is Evy, op mijn 15de begonnen met de opleiding. Een typische kapster ben ik niet en heb mijn job altijd op geheel mijn eigen manier uitgevoerd. Ik doe dit met heel veel passie en liefde voor mijn vak. Graag deel ik al mijn kennis met jullie. Knippen doe ik super graag, vooral mannen met lang haar. Ik ben super graag bezig met alles wat met een zaak runnen te maken heeft. Dat kan gaan van boekhouding tot het maken van deze online barbiers opleiding. Samen met mijn man runnen wij een succesvolle Barbershop met bar en B&B, B&Barber.

LOVE IT !!!…

Presenteert:

De allereerste Online Barbiers Opleiding van België en Nederland

”Ik ben Wesley, op mijn 30ste begonnen met opleidingen als herenkapper en barbier. Ik heb mezelf volledig omgeschoold op mijn 30ste. Ik weet maar al tegoed wat ik heb gemist in mijn opleidingen en wat we missen bij onze sollicitanten in onze zaak. Dit de reden waarom wij de Online Barbiers Opleiding hebben opgericht. Dat is waar wij het verschil in onze opleiding zullen maken. Wij kijken er al naar uit om jullie te begeleiden tijdens de live coaching momenten.”

 Dan is er ook nog B&Barber, hier vertoeven wij alle dagen. Hier is onze missie om mensen samen te brengen in een unieke setting. Onze Barbershop en onze logies is volledig gerenoveerd is de jaren 40-50 stijl. We hebben een bar waar de plaatselijke bevolking en de toeristen kunnen samenkomen en een praatje slaan. Wij houden van de drukte in de zaak. Ook hebben we hier enkel maar toffe collega’s.

Ga zeker eens een kijkje nemen op onze website, volg ons op Facebook of kom gewoon een nachtje slapen bij ons en leer ons beter kennen.