fbpx

Begin met hoofdstuk 1

Wil je dolgraag BARBIER worden?

Maar welke opleiding moet ik nu kiezen?

Ook wij hebben dit meegemaakt.

Waar vind ik een opleiding waar ik alles leer wat ik nodig heb om te kunnen starten?
Kan ik dit financieel wel aan? Wanneer begin ik te verdienen?
Heb ik wel eerst een basis voor kniptechnieken nodig vooraleer ik barbier word?
Heb ik wel talent? Vind ik een job?

Als startende barbier heb je een super goede opleiding nodig waar je alles leert, zodat je snel kan gaan werken en verdienen.

Alles komt goed! Ja, bij deze opleiding ben je in goede handen!                                  OBO heeft alles wat jij nodig hebt om een goede barbier te worden, om op je eigen tempo te studeren. Wanneer jij al je tijd en energie in deze opleiding steekt, begin jij na 4 maanden al te verdienen.

Ben jij er klaar voor? Wil jij je leven en carrière veranderen? Een nieuw pad en nieuwe uitdaging. Durf jij deze stap zetten? Dan hebben wij speciaal voor jou de ideale opleiding gemaakt.

N

Volledig online en op eigen tempo

N

2 hoofdstukken.

5

Basis snittechnieken

5

Barberkapsels

N

Baarden trimmen en scheren

N

Opdrachten

N

Live coaching

N

2 hoofdstukken

N

4 modules

N

24 lessen

N

meer dan 30 video's

N

4x live coaching bij Wesley

N

getuigschrift

Normaal koop je een volledig pakket van €998,- Nu:

€357,- per hoofdstuk

”Ik ben Evy, op mijn 15de begonnen met een opleiding kapster. Ik ben geen typische kapster en heb mijn job altijd op geheel mijn eigen manier uitgevoerd. Ik doe dit met heel veel passie en liefde voor mijn vak. Graag deel ik al mijn kennis met jullie. Ik knip super graag mannen met lang haar en ik ben super graag bezig met alles wat met een zaak runnen te maken heeft. Samen met mijn man runnen wij een succesvolle Barbershop met B&B, B&Barber, LOVE IT!!!

Online Barbiers Opleiding

Presenteert:

De allereerste Online Barbier Opleiding van België en Nederland

”Ik ben Wesley, op mijn 30ste begonnen met een opleiding als barbier. Ik heb mezelf volledig omgeschoold op mijn 30ste. Ik weet maar al tegoed wat ik heb gemist in mijn opleidingen en wat we missen bij onze sollicitanten in onze zaak. Dat is de reden waarom wij de Online Barbier Opleiding hebben opgericht. Dat is waar wij het verschil in onze opleiding zullen maken. Ik kijk er al naar uit om jullie te begeleiden tijdens de live coaching momenten.

N

Ik begin bij de basiskennis

N

Ik leer op mijn eigen tempo

N

Ik knip mijn eigen en mijn eigen bubbel

N

Ik leer een aantal basiskapsels en baarden

N

Ik ga er 100% voor

Wat wil jij het liefste?

Wil jij heel graag barbier worden en je leven omgooien, volledig op je eigen manier? Niemand die zegt dat jij jezelf moet veranderen. Heb jij helemaal geen lange baard of sta je helemaal niet vol tatoeages, of juist wel? Ben jij een vrouw of een man, hetero of homo? Het maakt allemaal niet uit. Deze opleiding en stiel is voor iedereen die dit echt wil, die er klaar voor is en die durft een nieuwe stap te zetten! Blijf jezelf en trek de klanten aan die bij jouw stijl passen en dan wordt het pas echt plezant.

 

De barbierstiel is de fijnste job ter wereld, sociaal en resultaatgericht. Je leert vaak nieuwe mensen kennen en bouwt vriendschappen op. Je maakt mannen mooi, zodat zij zich weer goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen. WHAT A HELL OF A JOB!

 

 

Om barbier te kunnen worden moet je eerst herenkapper worden. Dit hebben wij in onze opleiding mooi onderverdeeld in 2 hoofdstukken. In hoofdstuk 1 leer je eerst de basis snittechnieken. Die basis heb je nodig zodat je achteraf alle kapsels kan knippen en elke klant kan verder helpen. In hoofdstuk 2 leer je de barberkapsels en de moeilijke baarden. Wanneer je beide hoofdstukken goed onder de knie hebt kan je alle modellen aan. Je kan bijvoorbeeld een variant op een barberkapsel knippen, je kan je eigen modellen ontwerpen en je bent sneller weg met de nieuwe mode.

 

 

Zoek jij de opleiding waarvoor je jezelf niet moet verplaatsen, studeren op je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt?

Dan is OBO de ideale opleiding voor jou. Wij begeleiden je online, stap voor stap.  Jij start met jezelf en je eigen bubbel te knippen, trimmen en scheren. Wij leren je eigen klantenbestand op te bouwen. De modellen worden als maar moeilijker. Maar, jij gaat op je eigen tempo vooruit. Wij begeleiden jou via video’s die je zo vaak kan afspelen als je maar wilt. Via theorie gedeeltes, opdrachten en door live coaching. Ook geven we je wat meer inkijk in de verschillende mogelijkheden, je eigen barbershop opstarten, in dienstverband werken, een stoel huren of solliciteren voor in een barbershop.

Het resultaat is dat jij kan starten als barbier en dit volledig op je eigen manier. Wanneer jij al je energie en al je tijd in deze opleiding wenst te steken, kan jij starten vanaf 4 maanden en max 1 jaar opleiding.

Je zal klaarstaan met een portfolio, een klantenbestand en een getuigschrift.

Wens jij nog meer te weten te komen? Kijk dan eens op onze website.

 

Reviews van onze zaak B&Barber

Online Barbiers Opleiding

Wij begeleiden je stap voor stap door de 2 hoofdstukken.

Dit zijn 4 modules en 24 lessen.

Je start vandaag al bij hoofdstuk 1

Volledig online en op eigen tempo.

 

Basis snittechnieken

N

Theorie

N

Praktijk

N

Opdrachten

N

Live coaching

N

Leer jezelf trimmen en scheren

N

Leer je eigen bubbel knippen

N

Basis herenkapper

N

Materialen en productkennis

N

Basis snittechnieken, scheren en trimmen

N

Klantenbestand opbouwen

N

Portfolio maken

N

Omgaan met moeilijke klanten

Barbier snittechnieken

N

Theorie

N

Praktijk

N

Opdrachten

N

Live coaching

N

Barberkapsels technieken

N

Fade technieken

N

Verschillende soorten baarden trimmen

N

Luxury shave

N

Kennis verkoopproducten

N

Hulp met solliciteren

N

Werken in dienstverband of als zelfstandige

N

Kennis eigen zaak opstarten

(Bekijk veel gesteldevragen onderaan)

Normaal €499,-  voor hoofdstuk 1         Alleen nu:

€357,-

Online Barber Academie

Basis snittechnieken

2 modules

12 lessen theorie + praktijk

Meer dan 15 filmpjes

Motiverende PEPTALKS 

Live coaching momenten 

1 jaar beschikkaar

Elk filmpje kan je bekijken zoveel je maar wilt

en nog veel meer…

De prijs is heel laag

Terwijl de opbrengst heel groot zal zijn

Veelgestelde vragen

Moet ik eerst hoofdstuk 1 kopen?

Ja, dat is de basis en daar begin je bij. Op het einde van hoofdstuk 1 krijg je de link om hoofdstuk 2 te kopen. Zonder de basis kan je geen varianten knippen op barberkapsels, kan je geen gewone kapsels knippen en kan je niet mee als de mode veranderd.

Kan ik enkel hoofdstuk 2 kopen? Ik ben al kapper.

Voorlopig nog niet, maar laat hier je gegevens na en wij contacteren je vanaf het moment dat dit mogelijk is.

Ik wil graag dames kapper worden, doen jullie dit ook?

Jazeker, hier zijn we mee bezig, maar laat hier je gegevens na en wij contacten je vanaf het moment dat dit mogelijk is.

Moet ik zelf voor modellen zorgen?

Ja dat is wel nodig. Je kan deze stiel enkel maar leren door het te doen. Wij leren je hoe je modellen zoekt en zo ook een klantenbestand kan opbouwen. Indien je wenst kan je ook een oefenhoofd gebruiken.

Wanneer kan ik beginnen met de opleiding?

Vanaf het moment dat jij de cursus betaald zal je onmiddellijk een mailtje krijgen met een link naar de cursus en daarbij de inloggegevens. Vanaf dan kan je onmiddellijk starten.

Hoe lang duurt deze opleiding?

Elk hoofdstuk is 1 jaar beschikbaar vanaf de aankoop. Ook onze expertise, de live coaching en de toegang tot de besloten Facebookpagina zal 1 jaar beschikbaar blijven vanaf aankoop. Daarna is er een mogelijkheid om dit te verlengen aan 28€/maand, zolang voor jou nodig is.

Hoe lang jij erover zal doen, hangt volledig van jou af. Wanneer jij er volledig voor gaat en al je tijd hierin kan steken, kan je wel na 4 maanden volledig klaar zijn. Langer dan een jaar zal je per hoofdstuk niet nodig hebben. 

Wat houdt een live coaching in?

Na elke module kan jij een afspraak maken met één van de docenten. Dit gebeurd online en met een video call. Hoe dit juist in zijn werk gaat leggen we je stap voor stap uit. Tijdens deze live coaching bespreken we jouw praktijkopdrachten, we overlopen de theorie en we beantwoorden al je vragen.

Wanneer ik zit met vragen tijdens de opleiding waar kan ik dan terecht?

Je kan ons tijdens de looptijd van de opleiding altijd mailen, contact opnemen via de besloten Facebookpagina of je kan je vragen stellen tijdens onze online live coaching momenten.

Wat ben ik met een getuigschrift?

In België heb je geen diploma nodig om kapper te kunnen worden, niet in dienstverband, maar ook niet als zelfstandige. Het getuigschrift kan je meepakken wanneer je gaat solliciteren, evenals je portfolio die je samen met ons zal maken.

Ik ben zelfstandige kan ik de BTW van de opleiding terug vorderen.
Ja, na de aankoop krijg je een factuur in je mailbox. De prijs is incl. 21% BTW. Deze kan je als zelfstandige terugvorderen.