fbpx

Wil jij graag beginnen? Maar, wil je eerst kijken of de barbierstiel en de barbiersopleiding iets voor u is?

Jezelf

Je familie of vrienden

Wil  jij je eigen haar of baard bijwerken?

Ken je dat?   Je heb geen tijd om naar een kapper/barbier te gaan, je moet soms wel weken wachten op een afspraak, je barbier/kapper is dicht wegens coronamaatregelen of je geraakt er gewoon niet. Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Heb jij altijd al graag eens willen proberen om het zelf te doen? Maar, durf je niet goed of heb je al iets ervaring en wil je graag meer leren. Dan hebben wij de geknipte opleiding voor u. Deze opleiding zin vol met tips video’s en elke stap wordt jou duidelijk uitgelegd. 

Wil jij leren mannen knippen?

Wij jij leren hoe je de mannen uit je gezin, vrienden of familie kan knippen en hun baard trimmen? Heb jij het in je vingers en wil je dit al eerder doen?  Uw eigen omgeving mooi maken doe je graag  maar je staat niet te poppelen om een echte kapper te worden. Heb je al iets ervaring of helemaal niet? het doet er niet toe, wij hebben voor u de geknipte opleiding .

Waarom plaatsen wij onze video’s niet gewoon op YouTube? Omdat dit een volwaardige opleiding is en niet gewoon wat filmpjes bekijken die  maar 10 min duren. Hier vind je stappenplannen, theorie, tips en heel veel video’s van gemiddeld 20-30min. Je kan wel vandaag nog starten met knippen.

Bij de Online Barbiers Opleiding zijn wij al vertrokken om mensen op te leiden naar barbier. Dankzij OBO is het nu ook mogelijk om jezelf en/of je vrienden te leren knippen. Wie weet schuilt er wel een echte barbier in jou.

Online Barbiers Opleiding

Begin vandaag nog te knippen.

Leer je eigen te knippen, trimmen en scheren

Nu aan €37,-

Leer je familie en vrienden knippen en trimmen 

Nu aan €67,-

Bespaar aan kappers- of barbier kosten,

voor een gezin met 3 mannen: 

 Gemiddeld €900,-/jaar

”Ik ben Evy, op mijn 15de begonnen met een opleiding kapster. Ik ben geen typische kapster en heb mijn job altijd op geheel mijn eigen manier uitgevoerd. Ik doe dit met heel veel passie en liefde voor mijn vak. Graag deel ik al mijn kennis met jullie. Ik knip super graag mannen met lang haar en ik ben super graag bezig met alles wat met een zaak runnen te maken heeft. Samen met mijn man runnen wij een succesvolle Barbershop met B&B, B&Barber, LOVE IT!!!

Online Barbiers Opleiding

 

Wij zijn Evy en Wesley, jullie docenten.

”Ik ben Wesley, op mijn 30ste begonnen met een opleiding als barbier. Ik heb mezelf volledig omgeschoold op mijn 30ste. Ik weet maar al tegoed wat ik heb gemist in mijn opleidingen en wat we missen bij onze sollicitanten in onze zaak. Dat is de reden waarom wij de Online Barbiers Opleiding hebben opgericht. Dat is waar wij het verschil in onze opleiding zullen maken.

N

Kleine kost, een grote besparing

N

Je leert op je eigen tempo

N

Producten- en materiaalkennis

N

Je geeft jezelf de kans om nog beter te worden

N

Volledig online van thuis of op vakantie

N

Je kan vandaag al beginnen te knippen

Reviews van onze zaak B&Barber

Wat houdt de opleiding ” jezelf knippen en scheren” in?

Wij leren jou hoe jij je eigen haar kan bijwerken, de haren rond de oren wegwerken, de nekharen verwijderen en de haren die in de ogen vallen bijknippen. Zo is je haar weer even wat korter en kan jij even verder.

Je baard bijwerken leren we je op 2 verschillende manieren, met opzetkapjes of met de losse hand. Ook leren we scheren rond de baard en zelfs volledig glad scheren op de traditionele manier.

Welke materialen of producten jij hiervoor nodig hebt, leggen wij jou uit. Daarbij hebben we nog bijkomede informatie en tips voorzien die je moet weten. 

Op deze manier kan jij je eigen onderhoud zelf doen en bespaar je een hoop barbierskosten uit.

 

Wat houdt de opleiding ” Je familie en vrienden knippen” in?

We leren je eerst hoe je een mannelijk kapsel kan bijwerken en daarna hoe je een kapsel kan knippen. Je leert meerdere verschillende modellen knippen. Dit zijn één voor één simpele modellen. De moeilijke fadetechnieken, razorfade, kapsels onder de 3mm en langhaar bij mannen leren we je nog niet. Dit zijn kapsels voor gevorderde.

Wat je wel doet is ervoor zorgen dat je eigen omgeving er mooi bijloopt dankzij jou. Jij hebt jouw kennis verbreed en dit zal je nooit verleren. Op deze manier bespaar je een hoop kosten die je anders zal maken aan een kappers bezoek.

We leren je baarden bijwerken zodat jouw wederhelft, zoon, vriend of vader er nooit meer onverzorgd moet bij lopen.

We leren jou hoe jij jezelf kan controleren, welke materialen of producten je hiervoor nodig hebt en nog zoveel meer. 

€37,-

Jezelf knippen, trimmen en scheren

Je kapsel bijwerken

Baard met opzetkam

Baard met losse hand

Baard scheren

Traditioneel scheren

1 Jaar beschikkaar

Elk filmpje kan je bekijken zoveel je maar wilt

De prijs is heel laag,

terwijl de besparing zeer groot zal zijn.

Begin vandaag al te knippen

€67,-

Je familie en vrienden knippen en trimmen

8 Verschillende kapsels

Veel uitleg

Stappenplannen en tekeningen

Jezelf leren controleren

Baarden trimmen

1 Jaar beschikkaar

Elk filmpje kan je bekijken zoveel je maar wilt

De prijs is heel laag,

 terwijl de besparing zeer groot zal zijn.

Begin vandaag al te knippen

Veelgestelde vragen

Kan ik ze ook allebei kopen? Krijg ik dan een korting?

Ja dat kan, wanneer je eerst “jezelf knippen en scheren koopt” krijg je daarna “Je familie en vrienden knippen en trimmen” aan 10% korting en omgekeerd ook. Deze aankoopknop van 10% korting kan je vinden in het nawoord. 

Wat is het verschil met de gratis filmpjes die ik vind op YouTube?

De filmpjes op YouTube zijn vaak versneld, veel moeilijker dan het eruitziet en geven weinig tot geen uitleg. Na de lockdown in Maart 2020 zagen we klanten die dit op deze manier hebben geprobeerd en bijna allemaal mislukt.  In deze opleiding gaan we jou effectief opleiden, dit a.d.h.v. Theorie, tips en video’s die even lang duren als dat wij bezig zijn met een kapsel of baard. We starten met makkelijke handelingen en maken het je als maar moeilijker. Succes verzekerd. 

Ik heb totaal geen enkel ervaring en ik weet niet of ik het wel ga kunnen, is dit iets voor mij?

Jazeker, dit zijn opleidingen speciaal geschreven voor mensen zonder enige ervaring. Jij gaat hier veel aan hebben.

Ik wil ook graag de dames knippen, kan dit ook?

Voorlopig niet, wel in de toekomst. Blijf ons volgen op sociale media, linkje onderaan elke pagina.

Dik stug haar met een fade en vanaf 1mm aan de oren, leer ik dit ook?

Neen, dit is één van de moeilijkste kapsels die er zijn, dit is enkel voorbehouden voor barbiers. Je kan het haar wel leren bijwerken.

Leer ik ook lang haar bij mannen knippen?

Neen, alle kapsels die wij je leren zijn zeer eenvoudig. De zijkanten worden altijd met de tondeuse opgeschoren, zijkanten op de vingers knippen is te moeilijk voor beginners. De bovenkant leren we je wel op de vingers knippen. De zijkanten kunnen wel met de grootste stand van de tondeuse worden opgeschoren.

Wanneer kan ik beginnen met de opleiding?

Vanaf het moment dat jij de cursus aankoopt, zal je onmiddellijk een mailtje krijgen met een link naar de cursus en daarbij de inloggegevens. Vanaf dan kan je onmiddellijk starten.

Wat is de tijdspanne?

Je kan vandaag al beginnen te knippen. Jij bekijkt de video’s zovaak je maar wilt, je hebt een jaar de tijd om jezelf bij te scholen via deze opleiding. Dit is ruimschoots genoeg om alles te leren. Wat je eens hebt geleerd, vergeet je nooit meer.

Wanneer ik zit met vragen tijdens de opleiding waar kan ik dan terecht?

Je kan ons tijdens de looptijd van de opleiding altijd mailen naar een speciaal mailadres dat je dan zal krijgen.

Kan ik hiervan een factuur krijgen?

Ja, na de aankoop krijg je een factuur in je mailbox. De prijs is incl. 21% BTW.