fbpx

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Moet ik eerst hoofdstuk 1 kopen?

Ja, dat is de basis en daar begin je bij. Op het einde van hoofdstuk 1 krijg je de link om hoofdstuk 2 te kopen. Zonder de basis kan je geen variatie’s knippen op barberkapsels, kan je geen gewone kapsels knippen en kan je niet mee als de mode veranderd

Kan ik enkel hoofdstuk 2 kopen? Want ik ben al kapper.

Voorlopig nog niet, maar laat hier je gegevens na en wij contacteren je vanaf het moment dat dit mogelijk is.

Ik wil graag dames kapper worden, doen jullie dit ook?

Ja zeker, hier zijn we mee bezig. Laat hier je gegevens na en wij contacteren je vanaf het moment dat dit mogelijk is.

Moet ik zelf voor modellen zorgen?

Ja dat is wel nodig. Je kan deze stiel enkel maar leren door het te doen en te oefenen. We leren je hoe je modellen zoekt en zo ook een klantenbestand kan opbouwen.

Wanneer kan ik beginnen met de opleiding?

Vanaf het moment dat jij de opleiding betaald zal je onmiddellijk een mailtje krijgen met een link naar de opleiding en daarbij de inloggegevens. Vanaf dan kan je onmiddellijk starten.

Hoe lang duurt deze opleiding?

Elk hoofdstuk is 1 jaar vanaf de aankoop beschikbaar. Ook onze expertise, de live coaching en de toegang tot de besloten Facebookpagina.

Hoe lang jij erover zal doen, hangt volledig van jou af. Maar wij schatten wanneer jij er volledig voor gaat en al je tijd hierin kan steken, kan je wel na 4 maanden volledig klaar zijn.

Wat houdt een live coaching in?

Na elke module kan jij een afspraak maken met één van de docenten. Dit gebeurd online en met een video call. Hoe dit juist in zijn werk gaat leggen we je stap voor stap uit. Tijdens deze live coaching bespreken we jouw praktijk opdrachten, we overlopen de theorie en we beantwoorden al je vragen.

Wanneer ik zit met vragen tijdens de opleiding waar kan ik dan terecht?

Je kan ons tijdens de looptijd van de opleiding altijd mailen, contact opnemen via de besloten Facebookpagina of je kan je vragen stellen tijdens onze online live coaching momenten.

Wat ben ik met een getuigschrift?

In België heb je geen diploma nodig om kapper te kunnen worden. Niet in dienstverband, maar ook niet als zelfstandige. Het getuigschrift kan je meenemen wanneer je gaat solliciteren, evenals je portfolio die je samen met ons zal maken.

Ik ben zelfstandige kan ik de BTW van de opleiding terug vorderen.

Ja, na de aankoop krijg je een factuur in je mailbox. De prijs is incl. 21% BTW. Deze kan je als zelfstandige terugvorderen.